izdvajamo iz ponude

  • 1
    PRESVLACENJE AUTA - Auto folije TDK bavi se ugradnjom AUTOFOLIJA. Postavljamo auto folije na stakla, oblazemo ceo automobil folijom.
  • 2
    ZATAMNJIVANJE VOZILA Smeta Vam sunce i toplota dok vozite? Zatamnite stakla i ulepsajte Vas auto! Tamna stakla cuvaju Vasu privatnost, a zastitni filteri stite Vas od UV zracenja!
  • 3
    REKLAMNE FOLIJE Vaš automobil može postati prava reklamna mašinerija sa našim folijama. Originalno rešenje može privući veliki broj novih kupaca Vaših roba ili usluga.


Oblepljivanje vozila je postupak promene boje automobila nanošenjem PVC(vinilske) folije. U svetu je popularna alternativa farbanju zbog svoje ekonomičnosti ali i mogućnosti uklanjanja folije sa automobila. Naročito je popularna kao način očuvavanja farbe novih automobila,jer posle skidanja folije farba je savršeno očuvana. Folija štiti od hemijskih oštećenja(kisele kiše,soli,biljnih i životinjskih otpadaka); foto oštećenja(sunčevi zraci) i u određenoj meri od fizičkih oštećenja(kamenčići sa puta).

Veliki broj različith boja,nijansi,dezena i završnih obrada privlači sve veći broj ljudi ohrabrujući ih da eksperimentišu sa izgledom svog ljubimca.

Cena KOMPLETNOG prelepljivanje automobila za standardna vozila je od 500e-600e, u zavisnosti od kvaliteta folije. Cena KOMPLETNOG prelepljivanja dzipova i velikih vozila od 600e Cena lepljenja pojedinih delova kao i enterijera po dogovoru Koristimo iskljucivo ORACAL/3M. HEXIS/IVORY foliju, od 3-7.godina garancije!
BUDITE I VI DEO OGROMNE PORODICE NASIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA!

Karbon Folije
Sa karbon folijama možete obložiti ceo automobil ili recimo da ulepšate enterijer vašeg automobila.Parcijalni wrapping i postavljanje vinila: Sem oblepljavanja celog automobila kod nas možete odraditi i bilo koji deo automobila posebno. Takodje vršimo uslugu postavljanja vinila isečenih na kateru.Bilo da su logo,ime ili slogan Vaše firme ili trkačke pruge ili drugi sportski detalji – mi smo tu za Vas!

Folije u Boji Auto folije mogu biti u svim mogućim bojama. Vaše je samo da odlučite u kakvu boju želite da presvučete vaš automobil. Mat folije Obična mat crna folija koristi se za oblepljivanje vozila, garancija (do 4 godine). Dostupna je i u velikom broju drugih nijansi.

Chrom folije za kola Vaš automobil može izgledati kao da je uradjen od hroma. Matiranje Mat ili sjajna folija, ulepšajte i zaštitite vaš auto. Ovom tehnikom možete potpuno promeniti izgled vašeg vozila, promeniti boju ili napraviti efektnu reklamu, bez rizika od oštećenja fabričke boje.